"Alla på snö" blir exempelfilm på gott samarbete

I fredags avslutades ”Alla på snö” i Stockholm. Tanken var att 2 000 elever i främst fjärde klass skulle få möjlighet att testa längdskidor på Gärdet och utförsåkning i Hammarbybacken. Det blev ännu bättre och 2 200 elever har deltagit i aktiviteterna.

Gärdet alla på snö.jpg

Jag var ute och invigningstalade en snöig morgon 31 januari för några fjärdeklassare och pratade om det fina samarbetet mellan Stockholm Stad och Svenska skidförbundet som möjliggjort satsningen. Det har sannerligen varit bra, så bra att Riksidrottsförbundet ska göra en film om det och visa hur ett bra samarbete kan gå till inför kommande projekt runt om i landet.

Ibland är man extra stolt ordförande i idrottsnämnden och vi har en helt fantastisk idrottsförvaltning som sliter hårt för att tillgängliggöra idrottandet för fler och de bidrar till att vara med och skapa ett Stockholm för alla.